external links

Det er mange måter å gjøre siden mobilvennlig og det trenger ikke koste skjorta.

Men for større bedrifter kan det være nødvendig med full overhaling. Flere fulgt avisenes og bankers eksempel med å redesigne hele siden fra bunnen opp primært for mobil. Pc bruk blir så en sekundær.

Du kjenner det lett igjen på at siden har en stor firkantet knapp med striper på, oftest oppe til venstre. Det er et element fra mobilvennlig design.

Hva gjør du hvis du ikke består Googles test for mobilvennlig design?

Les også: Hva er mobilvennlighet?

 

Det er kanskje ikke noe klart svar på hva som er vår «naturlige» diett. Evolusjonen gjør det beste ut av tilgjengelige ressurser. Skaperverket endrer seg hele tiden, og vi ser aldri evige, optimale eller ideelle løsninger. Naturens jobb har vært å prøve å drepe oss, og vår jobb har vært å overleve av det vi fant, enten det var kjøtt, larver, salat eller frukt.

Hvis historien har vist noe, så er det at mennesket er det mest tilpasningsdyktige dyret på jorden, og det gjelder også næringsgrunnlag. Men det er en hake. Evolusjonen har kun ett mål, og det er at flest mulig formerer seg. Det å overleve som art betyr ikke nødvendigvis at individene lever lang og sunne liv. Darwins teorier omhandler ikke grad av kos.

 

Problemet kan imidlertid oppstå når denne ikke dekker skader på egne kjøretøy i de tilfeller hvor disse har betydelig verdi og er lånebelagt. I likhet med andre typer forsikring, kan bilforsikringer utvides med tilleggsdekninger. Du kan kjøpe deg en enkel ansvarsforsikring som vil dekke en viss sum penger som erstatning for den skade du påfører en annen person i trafikken eller annen persons eiendom.  Da kan det oppstå et gjeldsproblem. Den vanligste tragedien ved manglende forsikring for bileiere, er uten tvil når de ikke har betalt for sin ansvarsforsikring og påfører andre gjenstander eller personer skade i trafikken.