Jeg har ikke spist oppdrettslaks etter at jeg så denne filmen

Date:  Comments: 0 - Permalink

Fransk dokumentar om oppdrettsfisk

I følge radiokanalen France.Info gikk salget av norsk oppdrettslaks ned hele 20% etter at denne filmen ble vist. Hvis du lurer på om det er etisk forsvarlig å spise norsk oppdrettslaks, så kan denne dokumentaren fra fransk TV gi deg avgjørende argumenter.

Leder av Norges Miljøvernforbund Kurt Oddekalv  kaller det en stor seier, og tar man en titt på informasjonen som finnes under Levende Hav på NMFs nettside er det lett å forstå hva han mener med det. Om hans medvirkning i filmen sier Oddekalv til BT: “Budskapet mitt var at oppdrettslaks ikke er mat for mennesker.”

Jérôme Ruzzin som er forsker innen miljøtoksikologi ved Institutt for biologi i Bergen har i flere år undersøkt miljøgifter i oppdrettslaks og han gir i filmen klart uttrykk for sitt syn. -Jeg har ikke spist oppdrettslaks etter at jeg begynte å forske på dette, sier han.

Er fisk sundt? from Fishhead on Vimeo.

About Ketil Berg

Highlighted News:

Sorry, no posts matched the criteria.
Sorry, no posts matched the criteria.
Sorry, no posts matched the criteria.
Sorry, no posts matched the criteria.

Subscribe to our newsletter

Proactively envisioned multimedia based expertise and cross-media growth strategies. Seamlessly visualize quality intellectual capital without superior collaboration and idea-sharing. Holistically pontificate installed base portals after maintainable products.